Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy
Karkkilantie 492
12600 LÄYLIÄINEN

Y-tunnus: 0694364-0
Puh: 019-446885

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Purkutyöt

Lopelta käsin palveleva Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy suorittaa ammattitaidolla purkutyöt Etelä-Suomen alueella, Lopen ohella muun muassa Hyvinkäällä, Riihimäellä, Forssassa ja Hämeenlinnassa. Käytössämme on monipuolinen kalusto sekä vuosikymmenten mittainen kokemus, minkä ansiosta suoriudumme kaikkein vaativimmistakin urakoista varmalla otteella. Palvelemme muun muassa johtavia kotimaisia rakennus- ja teollisuusalan yrityksiä sekä kuntia ja kaupunkeja timantti- ja purkutöiden merkeissä.

Olemme kaikin puolin luotettava toimija – meille on kunnia-asia hoitaa kaikki työt laadusta tinkimättä ja sovitun mukaisesti, annettuja aikatauluja noudattaen.  Käytössämme on myös tehokkaita robotteja, jotka oikeilla lisävarusteilla (esim. purkukouralla) hoitavat purkutyöt vaarallisissakin tiloissa turvallisesti etäohjauksen avulla.

Purkutyöt Hämeenlinna, Riihimäki ja Hämeenlinna. Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy hoitaa purkutyöt ammattitaidolla. Betonin purku Hämeenlinna, Riihimäki ja Hämeenlinna. Betonin purkutyöt tekee Etelä-Suomen Timanttityö Hatakka Oy

Betonin purku

Betonin purku turvallisesti ja siististi vaatii omanlaistaan tietotaitoa, jota meiltä pitkän linjan toimijana löytyy. Sen takia kannattaakin hyödyntää meidän palveluitamme, kun tarvitset luotettavasti ja turvallisesti tapahtuvaa purkupalvelua eteläisen Suomen seudulla.

Meiltä löytyy välineet, menetelmät ja välineet ottaa vastaan kaikenlaiset alan toimeksiannot pienimmistä kohteista isoimpiin ja vaativimpiin. Mikään yksittäinen kohde ei ole meille liian hankala, joten hoidamme kaikki meille uskotut purkutyöt siten kun asiakkaan kanssa on sovittu.

Betonin murtoa hydraulisilla tunkeilla

Pystymme tekemään myös betonin murtoa hydraulisilla tunkeilla, ja niistä on suurta apua betonin purkutöitä turvallisesti tehdessä. Meille onkin tärkeää käyttää mahdollisimman paljon hyväksi havaittuja apuvälineitä ja menetelmiä apunamme, kun suoritamme purkutöitä työturvallisuudesta ja toisaalta myös työn tehokkuudesta tinkimättä.

Kun purkutyöt tarvitsevat tekijäänsä, tiedät kenen puoleen kääntyä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous!